De ce e misto ca Electronic Beats s-a lansat si in Romania

Acum trei ani descopeream platforma Electronic Beats cu ocazia festivalului omonim ce a avut loc in 2015 pentru prima data si in Romania.

Mi-a placut si festivalul ce s-a desfasurat in mai multe cluburi din Bucuresti si de-atunci am tot urmarit aceasta platforma pentru ca se publicau tot felul de stiri si informatii interesante din zona muzicii electronice underground.

Povestea Electronic Beats a inceput in anul 2000 atunci cand Deutsche Telekom a lansat acest program international de muzica electronica, care pe langa o revista si un website nisate pe acest gen de muzica, include si o serie de concerte live in intreaga Europa.

Ei bine, iata ca anul acesta platforma se lanseaza si in limba romana, iar pentru a sarbatori acest lucru, pe 13 si 14 aprilie 2018, in Club Control din Bucuresti vor avea loc cateva concerte.

DJ-ul si compozitorul de muzica electronica din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax si Modeselektor, duo-ul german de muzica electronica format din Gernot Bronsert si din Sebastian Szary vor fi headlinerii celor doua seri, iar line-up-ul va fi completat de artistii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Biletele s-au pus deja in vanzare la pretul de 40 de lei pentru o singura zi sau 70 de lei abonament pentru ambele zile.

Pana atunci insa va invit sa intrati pe electronicbeats.ro pentru a fi la curent cu noutatile din aceasta zona muzicala.

Mi se pare o oportunitate foarte buna de a evidentia si mai mult Romania pe harta internationala a muzicii electronice.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.