Cum am petrecut din pat St. Patrick’s Day!

0

St. Patrick’s Day – ziua aceea din an in care toti devenim irlandezi si toata planeta devine mai verde decat de Ziua Pamantului.

In ultimii 5 ani, din ce-mi aduce aminte facebook-ul (desi eu tin minte ca am inceput de mai devreme), sarbatoresc si eu alaturi de peste 70 de milioane de oameni Ziua Irlandei. Asta pentru simplul motiv ca acestia ne-au oferit acea licoare magica numita berea Guinness.

Cred ca de St. Patrick’s Day se bea cea mai mare cantitate de bere stout din intregul an pentru ca se ciocnesc nu mai putin de 13 milioane de pinturi de Guinness motiv pentru care nu puteam nici eu rata ocazia de a face asta chiar daca am piciorul in gips de vreo doua saptamani si sunt nevoit sa stau in casa.

Asa ca mi-am luat pintul corespunzator de Guinness si-am stat cu ochii geana pe feed-ul de facebook acolo unde prietenii mei faceau bar-hopping prin irish pub-urile din oras.

Ba chiar l-am lasat si pe prietenul Dan sa preia contul meu de instagram si sa faca story-uri de pe traseu. M-a trollat de cateva ori, dar l-am iertat, caci in preajma sarbatorilor e bine sa fim mai buni. Chiar si daca sunt sarbatori irlandeze.

Anul acesta s-au organizat petreceri tematice in aproape toata tara, iar in Bucuresti au fost numai putin de 5 astfel de petreceri in care s-au cantat melodii irlandeze, s-a dansat si s-au baut, evident, responsabil pinturi de Guinness.

N-a fost rau nici pentru mine pentru ca am avut ocazia sa urmaresc live concertul trupei irlandeze The Script din Bruxelles, acolo unde au sarbatorit si ei St. Patrick’s Day facand cinste cu bere tuturor celor prezenti. How cool is that?

Abia astept sa ies din gips si sa recuperez si eu aceasta zi si, de ce nu, sa fac si eu la un moment dat un bar-hopping. Pana data viitoare, Slainte tuturor si sa traiasca sfantu’ Patrick.

Mai multe impresii de la fata locului gasiti la Bunescu si la Cismaru.

Previous articleLa revedere, drum bun!
Next articleMaluma canta la Bucuresti pe 30 iunie 2018
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.