Primul interviu pe instagram live cu un artist international!

Instagram a introdus de cateva luni optiunea de a face live-uri impreuna cu un urmaritor de-al tau.

Inca de-atunci managerul meu, Radu, a venit cu ideea de a face la un moment dat interviuri live pe instagram cu artistii romani atunci cand acestia nu sunt disponibili face to face.

Mi s-a parut interesant, insa nu i-am dat prea mare importanta atunci, insa atunci cand cei de la EMAGIC m-au contactat pentru a stabili cateva modalitati de colaborare cu privire la evenimentele organizate de ei, le-am propus sa facem un astfel de interviu cu Caro Emerald inaintea concertului ei de la Bucuresti de pe 28 februarie 2018.

Recunosc ca nu ma asteptam ca acest lucru chiar sa se intample, dar se pare ca reprezentatii artistei olandeze au fost deschisi, astfel ca joia trecuta, la ora 15:00 eram live pe contul meu de instagram impreuna cu Caro Emerald.

Discutia a durat cam 10 minute, timp in care am discutat despre tehnologie, stilul muzical ales de ea si bineinteles despre turneul ei Est-European ce include si tara noastra.

Si pentru ca nu puteam lasa acest interviu sa dispara dupa doar 24 de ore am facut si un clip cu aceasta experienta.

Mi se pare un tool foarte util pentru jurnalisti deopotriva, dar si pentru artisti pentru a se promova intr-un mod inedit.

Imi doresc sa mai fac si alte interviuri de acest gen si poate astfel distanta n-o sa mai fie un impediment.

Caro Emerald canta pe 28 februarie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele se gasesc in reteaua eventim.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.