Primul concert Ioana Ignat la Hard Rock Cafe (recenzie & galerie foto)

Pe 11 ianuarie 2018 Ioana Ignat a sustinut primul ei concert la Hard Rock Cafe cu ocazia lansarii noului single al artistei.

Finalista sezonului sase al emisiunii Vocea Romaniei a avut un an foarte prolific in 2017, lansand nu mai putin de trei single-uri: “Ma dezindragostesc”, “Nu ma uita” si colaborarea cu Edward Sanda, “Doar pe a ta” pe care cu siguranta ati ascultat-o cel putin o data la radio anul trecut.

Eram curios sa vad cum se descurca si live si ma bucur ca nu a dezamagit. Ioana a venit insotita de un band destul de numeros (chitara, bass, clape, tobe si vioara) si a oferit un show demn de Hard Rock Cafe.

Pe langa hiturile ei si noul single “Nu mai e”, pe care l-a cantat in premiera live, Ioana Ignat ne-a incantat si cu cateva cover-uri in stilul ei, scotand in evidenta timbrul ei vocal special.

Am stat un pic de vorba cu ea in backstage si-am aflat ca anul acesta pregateste si lansarea albumului de debut, ba chiar mai mult, e posibil sa mai lanseze un album la finalul anului.

Ramane de vazut insa ce se va intampla. Pana atunci va recomand s-o vedeti live daca aveti ocazia si sa urmariti clipul pe care l-am facut de la Hard Rock Cafe in care puteti asculta in premiera si noul single Ioana Ignat – Nu mai e.

Iata si cateva fotografii realizate de mine. Mai gasiti o galerie foto foarte tare de la acest concert si pe pagina Dianei Oprisan.

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Vocea Romaniei nu am urmarit, deci nu stiam ca a participat. In schimb, pe mine m-a cucerit cu piesa Nu ma uita. Ma dezindragostesc nu imi place la fel de mult, dar e simpatica. E o tipa care merita sa fie promovata. E si frumoasa, are si voce… si asta o spune o femeie.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.