Les Elephants Bizarres @ Hard Rock Cafe

0

Primul concert pe 2018 m-a prins la fel ca si anul trecut in Hard Rock Cafe si, coincidenta sau nu, s-a intamplat tot pe 5 ianuarie.

Daca in 2017 imi incepeam anul cu Florin Raduta, iata ca de data asta primii au fost baietii de la Les Elephants Bizarres.

Nu cred ca mai e un secret faptul ca imi place foarte mult aceasta trupa si chiar ma simteam prost ca anul trecut i-am vazut live doar de patru ori (asta in conditiile in care au fost ani si cu 10 concerte Les Elephants Bizarres).

Show-ul de la Hard Rock Cafe a fost unul atipic insa pentru ca atunci cand sunt intinse mesele in fata scenei, nu prea mai ai vibe-ul ala de concert. Oricat de mult mi-ar placea mie HRC ca spatiu de concerte, chestia asta e un turn-off de fiecare data.

Baietii au fost in forma si chiar daca au avut un tobosar “temporar” pentru ca titularul a lipsit motivat, au avut un show foarte bun. Urmatorul concert din Bucuresti al baietilor o sa fie, traditional pe 1 martie, in Expirat, acolo unde anul trecut au lansat cel de-al treilea album al lor, Seen.

Pana atunci, va las cu cateva fotografii si cu doua clipuri pe care le-am urcat pe canalul mahmur.info de youtube.

Previous articleConcertele lunii ianuarie 2018
Next article20 de ani de Coldplay!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.