Justin Timberlake lanseaza un nou album in februarie!

Incepem 2018 cu o veste foarte buna! La 5 ani de la lansarea ultimului album, “The 20/20 Experience”, Justin Timberlake anunta cel de-al cincilea album al sau de studio, numit “The Man of the Woods”.

Acesta va fi lansat pe 2 februarie 2018, iar pana atunci, pe 5 ianuarie va fi lansat si primul single de pe acest album. Artistul american a postat un clip in care anuntat toate aceste lucruri pe canalul sau de Youtube.

Timberlake spune despre “Man of the Woods” ca este inspirat de sotia sa, de fiul lui si in special de locurile in care a trait si muzica din acea zona.

Din preview nu pare sa ma impresioneze pana acum ce-am auzit, dar sper sa fiu surprins si sa-mi placa si acest album la fel de mult ca “Future Sex/Love Sounds” si cele doua parti din “The 20/20 Experience”. Astept insa cu nerabdare primul single ce urmeaza sa apara chiar vinerea aceasta.

Pe 4 februarie 2018 Justin Timberlake va canta si in pauza SuperBowl, iar cel mai probabil anul acesta va incepe un nou turneu de promovare. Am avut sansa sa-l vad live in 2014 si recomand din toata inima in concert Justin Timberlake.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.