Justin Timberlake – Filthy – primul single de pe albumul Man of the Woods

1

Asa cum v-am anuntat si acum cateva zile, Justin Timberlake lanseaza anul acesta un nou album, iar astazi ne prezinta primul single, numit “Filthy”.

Recunosc ca am fost foarte surprins de aceasta piesa si dupa prima ascultare n-am fost foarte incantat de ea. Asta si pentru ca am ramas cu gandul la piesele de pe “The 20/20 experience” care mi-au placut foarte mult si inevitabil mi-as fi dorit ceva tot in acelasi ritm.

Dupa cateva ascultari insa te prinde si e posibil sa incepi sa dansezi prin casa precum robotul din clip.

Btw, clipul este regizat de Mark Romanek, cel care in cariera sa a regizat clipuri de referinta precum “Scream”  – Michael Jackson & Janet Jackson, “Are you gonna go my way” – Lenny Kravitz, “Hurt” – Nine Inch Nails, “99 problems” – Jay Z sau recent “Shake it Off” al lui Taylor Swift.

In acest clip ni-l portretizeaza pe Justin Timberlake intr-un rol ce se asemana cu Steve Jobs ce prezinta intregii lumi un robot cu trasaturi umane.

Ramane de vazut si mai ales ascultat cum vor arata si celelalte piese de pe “The Man of the Woods”. Albumul apare pe 2 februarie 2018.

Previous articleCele mai din… 2017
Next articleConcertele lunii ianuarie 2018
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.