Iarna asta a fost foarte blanda cu noi pana acum, insa ma astept ca in urmatoarea perioada sa avem parte de ceva mai multa zapada prin Bucuresti.

Daca ai fost lenes pana acum (si un pic in afara legii), e foarte posibil sa nu-ti fi schimbat inca anvelopele cu cele de iarna, iar acum e cam ultima sansa sa faci asta inainte sa te ia si pe tine prin surprindere “urgia alba”.

Eu m-am echipat inca din noiembrie, si pentru ca aveam anvelopele cumparate cu un an in urma, atunci cand am primit propunerea de a testa niste anvelope noi, le-am pasat catre Lucian ca un bun prieten ce sunt.

Ei bine, el le-a testat in ultimele doua luni si l-am rugat sa-mi dea un scurt review al acestor anvelope de la Davanti.

Cand Alin mi-a zis ca o sa-mi faca cadou un set de cauciucuri de iarna Davanti, primulul lucru a fost sa caut pe internet despre ele. Surpriza n-am gasit aproape nimic, decat cat ar fi chinezesti, dar cum vechile mele anvelope erau destul de vechi am zis ca merita sa le schimb. Si sincer, bine am facut. Specificatiile sunt ok, peste multe branduri scumpe si acest lucru se simte si pe asfalt. Aderenta este buna atat pe suprafete ude cat si pe suprafete uscate cu praf pe ele.

Am profitat de weekendul prelungit de 1 decembrie si am dat o tura pe la Sighisoara, iar drumul ales a fost DN1A, un drum cu destul de multe curbe si un asfalt nu tocmai optim, mai ales ca a fost si ceva lapovita. Si sincer am fost placut surprinse de aceste avelope. Chiar nu ma asteptam sa se lipeasca asa de bine de asflat.

Ca idee, distanta de franare este mai mica decat cu vechile anvelope, care erau un brand destul de mare si cunoscut. Si nu ma refer la vechile anvelope cum se comporta iarna trecuta, ci la inceput cand erau noi.

Din pacate nu pot spune cum se comporta in timp, insa pentru primele luni de folosit, pot spune ca eu sunt multumit.

Asadar, daca inca nu ti-ai cumparat anvelope de iarna, inca mai poti face asta, iar pe anvelope.ro gasesti cam tot ce-ai nevoie, indiferent de buget.

Previous articleNume noi anuntate la Summer Well 2018!
Next articleAftermovie Neversea 2017! Cand are loc editia din 2018?
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.