Primele nume anuntate la Afterhills 2018!

0

Incepe acea perioada din an cand aflam numele artistilor ce ne vor incanta anul viitor la festivelurile din Romania. Daca pentru Electric Castle sau Untold mai avem un pic de asteptat, iata ca astazi avem primele nume anuntate la Afterhills.

Aflat la cea de-a doua editie, festivalul din Iasi ne propune un line-up foarte interesant al carui cap de afis este formatia britanica Hurts.

Alaturi de ei, vom mai avea ocazia sa-i vedem live pe The Crystal Method, Vini Vici, Sunnery James & Ryan Marciano, dar si o groaza de trupe romanesti printre care se numara Suie Paparude, Subcarpati,The Motans, Les Elephants Bizarres, Zdob si Zdub sau Firma.

Afterhills va avea loc in perioada 31 mai – 2 iunie 2018 in Iasi, iar primele 5000 de abonamente se pun in vanzare astazi pentru cei care s-au pre-inregistrat pe site-ul festivalului la un pret special de early bird de 187 de lei.

Dupa 15 decembrie 2017 pretul abonamentelor va fi de 235 de lei pentru cele 4 zile de festival! Mai multe detalii despre etapele de vanzare a abonamentelor gasiti pe site-ul festivalului.

Arata promitatoare si aceasta editie si sper ca anul viitor sa nu mai ratez acest festival. Ceea ce va doresc si voua.

Previous articleO oferta TARE de Black Friday!
Next articleCancerul pulmonar nu asteapta!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.