O oferta TARE de Black Friday!

0

E ziua in care toata lumea are cea mai buna oferta, cele mai mari reduceri, cele mai tari preturi, insa anul acesta am descoperit pe cineva care are o oferta intr-adevar TARE.

Miercuri seara am fost la showroom-ul celor de la PIATRAONLINE si-am descoperit cum arata raiul pietrelor si cat se schimba infatisarea unei case sau a unui apartament atunci cand o decorezi cu piatra.

Din pacate insa eu nu sunt momentan in target, insa cand o fi sa-mi redecorez apartamentul o sa apelez cu siguranta la ei. Sper sa-i prind totusi tot intr-o perioada de reduceripentru ca astea sunt cele mai bune momente sa cumperi piatra.

De exemplu, azi, de Black Friday, au reduceri de pana la 80% la peste 1 milion de kilograme de piatra, asa ca daca esti intr-una din situatiile de mai sus, eu zic sa profiti de aceasta oferta TARE.

In alta ordine de idei, in cadrul vizitei de miercuri am profitat de faptul ca showroom-ul era gol (pentru ca am ajuns dupa incheierea programului) si ne-am jucat castelul (cu pietre evident) si-am facut si-un mic treasure-hunt pe intuneric impreuna cu alti colegi de blogosfera.

A fost distractiv si ne-am intors un pic in copilarie. Ah, si-am descoperit si acesta sculptura interesanta.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.