Cine cumpara piatra online de Black Friday?

Urmeaza perioada aia din an cand toata lumea isi pastreaza conturile pline pentru a le goli intr-o singura zi.

Black Friday-ul de anul acesta are loc pe 17 noiembrie in Romania, iar magazinele online se intrec in reduceri si campanii care mai de care mai creative pentru a atrage cat mai multi clienti.

Am primit recent informatia cum ca de Black Friday poti cumpara si piatra online si daca la inceput am fost un pic contrariat pentru ca nu intelegeam exact la ce se refera, am inteles ulterior despre ce era vorba.

Oferta se adreseaza celor care isi construiesc acum o casa sau care redecoreaza si care cauta oferta cea mai buna pentru piatra decorativa, piatra cubica, ardezie sau gratare de gradina.

Anul trecut de Black Friday, cei de la PIATRA ONLINE au realizat vanzari de aproximativ 320.000 Euro, de doua ori mai mari fata de 2015 cand s-au vandut produse din piatră naturala in valoare de 150.000 Euro.

Anul acesta vor avea reduceri de pana la 80%, iar cei care se aboneaza la newsletter vor primi ofertele pe e-mail cu 30 de minute inaintea tuturor.

Am fost invitat maine in showroom-ul lor de pe Aleea Teișani, nr 137A  pentru a vedea cum stau lucrurile la fata locului, dar si pentru o competitie intre bloggeri in care ne vom juca o parte din jocurile copilariei. Toate bazate, evident pe piatra.

Pot sa iau si un cititor cu mine, asa ca va invit sa va inscrieti la postarea de aici.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.