Impresii de la Summer Well 2017 (galerie foto)

0

Pentru ca eu am fost plecat la Sziget Festival mi-am trimis doua corespondente anul acesta la Summer Well ca sa relateze si sa fotografieze editia de anul acesta.

Va las asadar in randurile care urmeaza cu impresiile Cristinei si fotografiile Cerizei:

Uite asa a trecut si Summer Well, festivalul mult asteptat al verii in Bucuresti, un festival mai bun si mai plin de la an la an.

Cu lama si ponei la intrare, cu un food court impartit pe zone (unde gaseai de la hot dogi gourmet, pizza, pulled pork, burgeri, fish and chips, bubble waffle sau inghetata – suna ciudat, dar o recomand pe cea cu aroma de coliva!), cu tiroliana, cu un cinema in aer liber, un cort Orange plin de activitati (pedalat, cabina foto, concursuri muzicale, charging station), cu loc de joaca pentru copii, ba chiar si paddle boarding pe lac, Summer Well a avut anul asta de toate pentru toate gusturile.

Dar cel mai frumos dintre toate a fost probabil line up-ul bogat pe care l-am savurat (orchestra de vineri am ratat-o, deh, oboseala de dupa munca si-a spus cuvantul).

Sambata am ratat Oh Wonder explorand domeniul Stirbei, dar i-am prins pe cei de la Honne, plini de energie, o surpriza tare placuta dupa de anul trecut au ratat festivalul.

Dupa ei am avut parte de The Kills, in mare forma si ei, au strans un public numeros chiar daca era inca devreme. Metronomy au rupt ritmul sambata, stilul lor unic muzical, dar si vizual a captivat publicul Summer Well. Seara am incheiat-o cu un Interpol in forma mare, care a sedus publicul cu energia lor, de la care a atras ropote de aplauze.

A doua zi a fost mai buna si mai faina din toate punctele de vedere. Nothing but Thieves au fost grozavi, au adus un vibe incredibil desi era inca devreme, iar ploaia si-a cam facut aparitia de-a lungul concertului lor.

Impresionati de un public asa energic, “even when you don’t know the words”, speram sa ii mai revedem pentru ca suna foarte bine live!

Pe scena dupa a urcat Birdy, o prezenta delicata, desculta, care desi ori a fost la pian sau cu chitara in brate, a captivat publicul prin vocea ei incredibila si prin emotia pe care a transmis-o.

A urmat Glass Animals, trupa care cred ca a avut cel mai numeros public al festivalului, multi ananasi, si o energie incredibila! Dave, solistul trupei, a dansat si s-a zbantuit fara incetare, a cantat de pe tobe, a coborat in fata scenei si chiar a sarit in public sa cante de acolo, baietii au facut un concert grozav si ne-au lasat fredonand “pineapples are in my head” si cu o dorinta de a ii revedea live.

Dar seara s-a incheiat perfect cu cei de la Editors, cel mai bun concert al festivalului in parerea mea. Tom Smith a fost incredibil, a creat o conexiune cu publicul pe care a pastrat-o tot concertul, indiferent ca era la microfon sau la pian, a dansat si a facut ca toata lumea stransa in fata scenei sa cante, sa aplaude si sa danseze alaturi de ei.

Greu de gasit cuvintele potrivite pentru a exprima tot ce au adus cei de la Editors cu ei in acest concert!

 

See you next year, Summer Well!

Previous articleCum scapi de grija banilor la festival!
Next articleCultura Zambeste si te trimite la festivaluri!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.