Unde ma gasiti vara asta?

In sfarsit a venit vara, iar programul meu devine din ce in ce mai aglomerat. O sa urmeze o vara foarte agitata in care n-o sa prea stau p-acasa, asa ca am zis sa fac un mic articol cu programul meu in perioada urmatoare.

  • 27-31 mai – Cat Music Camp – Spania – voi merge alaturi de producatori de la casa de discuri Cat Music intr-un loc absolut superb si ii voi “superviza” in procesul de creatie al urmatoarelor piese pe care le vom auzi pe radio-uri si pe serviciile de streaming.
  • 1 iunie – Smiley 10 ani – Arenele Romane – tovarasul Andrei Tiberiu Maria sarbatoreste 10 ani de cariera solo printr-un concert eveniment la care n-as vrea sa lipsesc.
  • 2-3 iunie – Revolution Festival – Timisoara – o sa ajung pentru prima data la acest festival si-o sa-i vad pe Dubioza Kolektiv, Eluveitie, Rudimental, Sigala Dubfire si pe multi altii.
  • 4 iunie – Blaj aLive – Blaj Amy MacDonald e de vazut live asa ca o sa profit de ocazie si-o s-o vad la acest festival.
  • 5-8 iunie – TIFF – Cluj-Napoca – Anul acesta la TIFF sunt invitat in calitate de vlogger sa-mi prezint o parte din episoadele din #PanDaily acolo in cadrul programului InfiniTIFF
  • 15-18 iunie – Nova Rock – Austria – Primul festival international pe anul acesta. O sa-i vad acolo pe Green Day, System of a Down, Linkin Park, Blink-182, Fatboy Slim, Slayer, Rancid si pe multi altii.
  • 23-25 iunie – Music Travel Festival – Timisoara – Unul din festivalurile mele de suflet ii aduce anul acesta pe Sigma, Chase & Status si pe Dub Pistols. O sa fie frumos.
  • 28 iunie – Placebo – Arenele Romane – o sa-i vad in sfarsit si in Romania dupa ce primele doua dati au fost la Sziget.
  • 29 iunie – Evanescence – Arenele Romane – sunt curios daca mai au steagul pe care l-am aruncat pe scena la precedentul lor concert din Romania
  • 30 iunie – 2 iulie – Arifield Festival – Sibiu – In sfarsit ajung si eu la Airfield si abia astept sa vad cum este la acest festival. O sa vina si Gorgon City, Dope D.O.D. si chiar si Satra BENZ.
  • 5-9 iulie – EXIT Festival – Serbia – Imi doream de mult sa ajung la EXIT si iata ca in sfarsit se intampla. Cu mine mai vin si The Killers, Jason Derulo, Years & Years, Rag’n’Bone Man si multi altii.
  • 12-16 iulie – Electric Castle – Bontida – Cea de-a cincea editie de castel electric se anunta foarte spectaculoasa. Ne incanta cu prezenta deadmau5, Franz Ferdinand, Alt-J, Architects si multi altii.
  • 20-23 iulie – Timeshift Festival – Romexpo– in sfarsit mai prind un weekend si in Bucuresti. Noroc ca vin aici si David Guetta, DJ Snake, Robin Schulz, Block Party, Above & Beyond si multi altii.
  • 28-29 iulie – ARTMania – Sibiu – Anul acesta ajung pentru prima data si la ARTMania. Pe langa festivalul propriu-zis la care s-au anuntat deja Tarja Turunen, Lacuna Coil sau You Me at Six, aici va avea loc si East European Music Conference la care vor fi prezenti foarte multi organizatori de festivaluri atat din tara cat si din afara.
  • 3-6 august – UNTOLD – Cluj-Napoca – Cea de-a treia editie de UNTOLD o sa fie dementiala. Nici n-are rost sa mai zic ceva de line-up. Just #bethere.
  • 8-17 august – Sziget Festival – Ungaria – ultimul, dar nu cel din urma festival de vara asta ii aduce pe Insula Libertatii pe Pink, The Chainsmokers, Maklemore & Ryan Lewis, Major Lazer, Whiz Khalifa si pe multi altii.

Cam asa arata programul meu pe vara aceasta si din pacate voi mai rata cateva evenimente la care mi-as fi dorit sa merg: concertul BUG Mafia de la Arene, Afterhills, Neversea, Depeche Mode-ul de la Cluj, Summer Well si probabil multe alte festivaluri.

E posibil sa mai fie mici schimbari pe colo-colo sau sa se mai adauge evenimente sau alte plecari, insa in mare cam pe-aici ma gasiti vara asta.

Partea si mai tare o sa fie ca o sa documentez totul zilnic pe #PanDaily asa ca nu uitati sa bagati si un subscribe pe Youtube.

Acestea ziind fise, cu tine unde ma vad vara asta?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.