UMBRE II

UMBRE se întoarce! Iată ce vei vedea din toamnă la HBO și HBO GO. Cu: Serban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Madalina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Silvana Mihai, Danny Hurduc, Laurențiu Bănescu, Doru Ana, Dorel Vișan, Mihai Calin, Cascaval Costel Scris de: Bogdan Mirica Regizat de: Bogdan Mirică și Igor Cobileanski

Publicată de Umbre pe Marţi, 30 mai 2017

Probabil cel mai astepta serial romanesc al acestui an, Umbre, ne prezinta astazi primul trailer pentru sezonul cu numarul doi.

Dupa ce-a intrat foarte rapid in cultura pop romaneasca in urma cu doi ani inca de la primul sezon, serialul produs de HBO Europe revine anul acesta cu un nou sezon ce se anunta chiar mai spectaculos.

In cadrul panelului Umbre de la East European Comic Con am avut ocazia sa vedem in premiera trailerul pentru noul sezon, iar acum a aparut oficial si pe pagina serialului si il puteti urmari mai sus.

Primul episod din acest sezon va fi proiectat si in cadrul TIFF 2017 la Cluj-Napoca si inca nu m-am hotarat daca sa merg sa-l vad si apoi sa astept pana in toamna urmatoarele episoade.

Pana atunci, pentru cine n-a urmarit pana acum Umbre, primul sezon este disponibil pe HBO GO pentru a intra in atmosfera serialului. Eu unul sunt foarte entuziasmat de ce va urma.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.