A aparut trailerul pentru sezonul 2 din Umbre!

Probabil cel mai astepta serial romanesc al acestui an, Umbre, ne prezinta astazi primul trailer pentru sezonul cu numarul doi.

Dupa ce-a intrat foarte rapid in cultura pop romaneasca in urma cu doi ani inca de la primul sezon, serialul produs de HBO Europe revine anul acesta cu un nou sezon ce se anunta chiar mai spectaculos.

In cadrul panelului Umbre de la East European Comic Con am avut ocazia sa vedem in premiera trailerul pentru noul sezon, iar acum a aparut oficial si pe pagina serialului si il puteti urmari mai sus.

Primul episod din acest sezon va fi proiectat si in cadrul TIFF 2017 la Cluj-Napoca si inca nu m-am hotarat daca sa merg sa-l vad si apoi sa astept pana in toamna urmatoarele episoade.

Pana atunci, pentru cine n-a urmarit pana acum Umbre, primul sezon este disponibil pe HBO GO pentru a intra in atmosfera serialului. Eu unul sunt foarte entuziasmat de ce va urma.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.