Prima editie Afterhills Music & Arts Festival vine cu un line-up curajos!

1

Un nou festival isi face aparitia in peisajul romanesc, de data asta in zona Moldovei, iar primele nume anuntate mi se par foarte bune.

Afterhills Music & Arts Festival va avea loc in perioada 23-25 iunie 2017 in zona Ses Bahlui din Iasi si aduce pentru prima data in aceasta zona nume mari din EDM, techno, pop-rock si hip-hop, atat din tara cat si din strainatate.

John Newman, ATB, W&W si Technasia sunt primele nume internationale confirmate la Afterhills, iar lor li se alatura Carla’s Dreams, Robin and the Backstabbers, Subcarpati, Moonlight Breakfast si Suie Paparude.

Line-up-ul o sa contina peste 50 de artisti, asa ca mai sunt destui artisti de anuntat, insa mie mi se pare ca arata foarte bine chiar si-asa.

Biletele s-au pus in vanzare inca de astazi, iar un abonament early bird pentru cele 3 zile de festival costa 269 de lei, in vreme ce abonamentele VIP costa 485 de lei si sunt disponibile pe eventim.ro.

Pare un festival cu potential si-o sa-i urmaresc evolutia. Din pacate n-o sa pot ajunge la aceasta prima editie pentru ca in perioada aia o sa fiu in celalalt colt al tarii, si anume la Timisoara la Music Travel Festival.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.