Prima editie Afterhills Music & Arts Festival vine cu un line-up curajos!

1

Un nou festival isi face aparitia in peisajul romanesc, de data asta in zona Moldovei, iar primele nume anuntate mi se par foarte bune.

Afterhills Music & Arts Festival va avea loc in perioada 23-25 iunie 2017 in zona Ses Bahlui din Iasi si aduce pentru prima data in aceasta zona nume mari din EDM, techno, pop-rock si hip-hop, atat din tara cat si din strainatate.

John Newman, ATB, W&W si Technasia sunt primele nume internationale confirmate la Afterhills, iar lor li se alatura Carla’s Dreams, Robin and the Backstabbers, Subcarpati, Moonlight Breakfast si Suie Paparude.

Line-up-ul o sa contina peste 50 de artisti, asa ca mai sunt destui artisti de anuntat, insa mie mi se pare ca arata foarte bine chiar si-asa.

Biletele s-au pus in vanzare inca de astazi, iar un abonament early bird pentru cele 3 zile de festival costa 269 de lei, in vreme ce abonamentele VIP costa 485 de lei si sunt disponibile pe eventim.ro.

Pare un festival cu potential si-o sa-i urmaresc evolutia. Din pacate n-o sa pot ajunge la aceasta prima editie pentru ca in perioada aia o sa fiu in celalalt colt al tarii, si anume la Timisoara la Music Travel Festival.

Previous articleUn vlog degeaba!
Next articleA fost anuntat line-up-ul de la Glastonbury 2017!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.