P!NK, headliner la Sziget Festival 2017!

Recunosc ca eram un pic dezamagit de line-up-ul anuntat pana acum la Sziget, insa nu pentru ca artistii confirmati n-ar fi tari, ci pentru ca pe majoritatea i-am vazut deja sau urmeaza sa-i vad la celelalte festivaluri la care o sa merg vara asta.

Nimic nu m-a pregatit insa pentru anuntul de astazi, cand am aflat ca o voi vedea, in sfarsit, pe P!NK live. E pe bucket list-ul meu de foarte mult timp si sunt fericit ca voi putea bifa inca un artist de pe lista asta la Sziget.

Desigur, un show de festival nu se compara cu un concert propriu ca nivel de productie si spectacol, insa e fain sa-ti vezi artistul preferat live indiferent de context.

P!NK va canta pe 9 august 2017 pe Insula Libertatii si se alatura unui line-up ce-i mai contine pe Wiz Khalifa, Major Lazer, Kasabian, Dimitri Vegas & Like Mike si pe multi altii.

Sziget Festival are loc in perioada 9-16 august 2017 pe Insula Obuda din Budapesta. Abonamentele pentru cele 7 zile de festival costa 299 de euro pana pe 31 mai 2017, iar daca vreti sa mergeti doar 5 zile, puteti plati doar 275 de euro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.