Nume noi confirmate la Shine Festival 2017

Shine Festival anunta astazi cateva nume ce completeaza line-up-ul editiei cu numarul patru.

Anuntat initial pentru perioada 1-2 iulie 2017, festivalul se muta cu o zi mai devreme, astfel ca Shine Festival 2017 va avea loc in perioada 30 iunie – 1 iulie.

Formatia canadiana Three Days Grace va fi cap de afis in prima zi a festivalului, iar tot astazi au fost confirmati si cei de la Subcarpati, care vor canta pentru a doua oara consecutiv la Shine.

Cele doua trupe se adauga unui line-up atractiv ce include trupele Alternosfera, Coma, Suie Paparude, Vita de Vie, E.M.I.L. si Luna Amara. Line-up-ul nu este inca finalizat, asa ca ne putem astepta si la alte nume pe aceasta lista in curand.

Abonamentele de doua zile au următoarele preturi:

– presale1: 149 lei Golden Circle si 119 lei Acces General pana pe 3 mai 2017
– prsale 2: 159 lei Golden Circle si 129 lei Acces General pana pe 30 iunie 2017
– in ziua concertului: 170 lei Golden Circle si 150 de lei Acces General

Nu vor exista bilete de o zi ci doar abonamante de doua zile. Biletele Golden Circle se afla in fata scenei iar numarul lor este limitat la 700 de bucati din care s-au vandut deja in earlybird aproape jumatate.

Shine Festival are loc in perioada 30 iunie – 1 iulie 2017 la Arenele Romane din Bucuresti, iar abonamentele se pot cumpara de pe IaBilet.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.