Maratonul de la Tokyo vazut prin ochii unui roman!

0

Nu prea ma pricep eu la titluri pompoase care sa te faca sa dai click si uneori ma simt neputincios din cauza asta pentru ca sunt o groaza de lucruri pe care mi-as dori sa le vada si altii, dar inca n-am dezvoltat acest skill de a atrage mai usor oamenii catre un articol sau un clip bun.

Articolul asta nu este insa despre mine, ci despre Radu Restivan. V-am mai povestit despre el si despre ce face el cu 321sport si cu siguranta o sa va mai povestesc si cu alta ocazie.

Cea mai recenta “nebunie” o reprezinta Tokyo Marathon, acolo unde Radu a alergat in urma cu doua saptamani si de unde a venit cu un documentar extrem de bine realizat din seria “Discover The World Through Its Marathons” pe care il puteti urmari ceva mai sus.

Imi place extrem de mult cum a evoluat acest serial care a ajuns la episodul 10 si din care mai urmeaza cel putin doua episoade la fel de tari, la Barcelona weekend-ul acesta si la Paris peste fix o luna. La maratonul din capitala Frantei voi fi si eu prezent asa ca nu uita sa-i dai un subscribe pe canalul 321sport pentru a fi la curent cu ce se mai posteaza acolo.

Previous articleInca 10 nume noi pe line-up-ul de la Untold 2017
Next articleA aparut primul teaser pentru sezonul 7 din Game of Thrones
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.