Invata pentru BAC in ritm de rap cu Psihotrop!

De cand s-a inventat, examenul de Bacalaureat a fost o problema majora pentru toti liceeni. Multe examene, multe materii si o groaza de timp petrecut invatand.

Astazi s-a lansat insa un proiect foarte fain ce ii ajuta pe cei care dau BAC-ul anul acesta si care o vor face pe viitor, pentru ca brusc, invatatul a devenit mai usor, pe ritm de rap.

Mihai Preda, aka Psihotrop, le explica liceenilor pe intelesul lor ideile principale din operele care trebuie studiate pentru BAC.

Primele cinci piese se lanseaza astazi, din doua in doua ore incepand cu ora 10:00. Le puteti gasi un pic mai jos pe masura ce o sa apara pe canalul lui Psihotrop de Youtube. Seria o sa contina toata programa de literatura romana pentru BAC.

Chiar mi-as fi dorit sa fie un astfel de proiect si cand am dat eu BAC-ul. Poate asa nu ma mai incurcam la proba de oral cu Riga Crypto si Lapona Enigel :))

Mai multe detalii despre acest proiect, gasiti la Dan Fintescu.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.