Franz Ferdinand, UNKLE, Paul van Dyk si multi altii, confirmati la Electric Castle 2017!

0

Ziua de astazi vine cu un nou anunt ce completeaza line-up-ul de la Electric Castle 2017!

Printre anunturile de astazi se numara Franz Ferdinand, Paul van Dyk, UNKLE si ZEDD.

Asa cum era de asteptat, Dub Pistols, trupa “rezidenta” Electric Castle revine pentru a cincea oara consecutiv la castelul Bontida, acolo unde au declarat inca de la prima editie ca se simt excelent. Anul acesta vor sarbatori 20 de ani de cariera, motiv pentru care vor veni insotiti si de Rodney.

Pe langa aceste nume, tot astazi au fost confirmati si: Cedric Gervais, Youngr, Dimension, Mike Skinner, MistaJam, Counterfeit, Mind Against, Francesca Lombardo, Onuka si Bohemian Betyars.

In momentul de fata nu mai putin de 200 de artisti au fost anuntati la editia cu numarul 5 a Electric Castle Festival. Acestia vor fi impartiti intre cele 9 scene ale festivalului (dintre care doua acoperite), suprafata festivalului crescand anul acesta la peste 220.000 de metri patrati.

Cea de-a cincea editie a Electric Castle Festival are lor in perioada 12-16 iulie 2017 in deja traditionalul loc din Bontida, jud. Cluj, langa Castelul Banffy. Abonamentele costa 399 de lei (pana pe 23 martie) si se pot cumpara de pe electriccastle.ro

Previous articleP!NK, headliner la Sziget Festival 2017!
Next articleApple lanseaza un iPhone rosu!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.