Cum a fost in Psihedelia (recenzie + galerie foto)

1

Delia a revenit si anul acesta la Sala Palatului cu o productie impresionanta a spectacolului “Psihedelia”.

Am avut ocazia sa fiu in sala (si nu numai) la toate cele trei concerte (anul trecut au fost doar doua) si sa descopar acest show din toate perspectivele.

Pregatirile pentru un astfel de concert incep cu luni bune inainte si uneori mi-as dori sa vad si de unde le vin ideile celor care il regizeaza si cum reusesc sa le si puna in practica de fiecare data.

Mi se pare fascinant sa gandesti un astfel de spectacol, dar in acelasi timp sunt constient ca este foarte mult de munca si ca exista tot timpul un stres permanent ca ceva poate merge prost.

Din fericire insa n-a mers nimic prost in timpul spectacolelor, astfel ca spectatorii s-au putut bucura de momente intr-adevar inedite ce cred eu ca i-au trecut prin toate starile.

Psihedelia ne-a transpus intr-o lume psihedelica plina de personaje care mai de care mai ciudate.

Stand prin backstage in cele trei zile am avut ocazia sa-i si cunosc si sa ii descopar pe Antonio Satiru, probabil cel mai inalt magician din lume, pe Amazon Ashley, cea mai inalta stripperita si cea care a invatat-o pe Miley Cyrus sa faca twerk, pe Iulian Barbu, un pitic foarte simpatic, pe cei din trupa de acrobati The Sky Iasi, pe magicianul Johannes care-a facut-o pe Delia sa leviteze, pe Ionela Tarus, o tanara dansatoare din Republica Moldova ce a interpretat-o pe “Delia Mica”, dar si pe cei din baletul de dans coordonat de COBO (Andra Gheorghe si Bogdan Boanta). In total peste 300 de oameni au lucrat la acest spectacol.

Asa cum era de asteptat, fiecare piesa a avut tematica ei, de sanatoriul de pe “Inimi desenate” si spitalul de nebuni de pe “Weekend”, alaturi de care l-a avut si pe The Motans, la un taram desprins din Alice in Tara Minunilor pe “Ceai” sau carnavalul de pe “A lu’ Mamaia”.

Delia “a facut baie” intr-o cada plina cu dolari pe “Ipotecat” si-a mers pe un “covor uman” pe piesa “Gura ta”.

Unul din cele mai spectaculoase momente l-a reprezentat dansul de pe piesa “Cine m-a facut om mare”, acolo unde a facut o echipa foarte buna cu Ionela.

Cel mai intens moment l-a reprezentat insa “cazatura” de la peste 10m de pe piesa “Da, mama”, care pe mine cel putin recunosc ca m-a speriat prima data cand am vazut-o.

Momentul meu preferat a fost insa cel al “nuntii”, cand dansatorii s-au costumat in schelete dansatoare, iar pe scena am avut parte de o ceremonie inedita.

Show-ul s-a incheiat cu un bis in care au urcat pe scena toate personajele din povestea Psihedelia pe piesa “Vino la mine” care a beneficiat si de un refren special inspirat de remixurile facute dupa expresia Floricicai Dansatoarea – “Sa va fie rusine”.

Psihedelia a fost un spectacol complet care a reusit sa bucure atat adultii prezenti in sala, cat si copiii veniti sa o vada pe Delia.

Ma simt onorat ca am putut face si eu parte din aceasta poveste realizand un material din backstage si avand acces in zone in care nu a avut toata lumea.

Ma bucura faptul ca artistii au incredere in mine si ca ma lasa sa intru in lumea lor si sa arat si publicului larg fata nevazuta a acestor spectacole.

Va las acum cu o galerie foto realizata de mine in timpul celor trei concerte Psihedelia si abia astept sa vad ce o sa ne pregateasca Delia anul viitor.

 

Previous articleCum sa-ti impaturesti hainele?
Next articleUn cadou mai special!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.