Amy Macdonald, headliner la Blaj aLive 2017

Iata ca au venit si primele confirmari pentru editia de anul acesta a festivalului Blaj aLive, iar line-up-ul arata foarte bine.

Anuntul vine insa si cu o veste proasta, pentru ca din pricina lucrarilor de reabilitare a Campiei Libertatii, festivalul va avea doar o singura zi si se va desfasura pe 4 iunie 2017.

Artista britanica Amy Macdonald va fi capul de afis al acestei editii, iar alaturi de ea au fost confirmate si trupele Walking On Cars din Irlanda, Lola Marsh din Israel si pe Sinoptik din Ucraina.

In ceea ce priveste trupele autohtone, ii vom vedea pe cele 3 scene ale festivalului pe Alternosfera, Suie Paparude si Coma, insa line-up-ul urmeaza sa fie completat in perioada urmatoare.

Tot in categoria schimbarilor de anul acesta, festivalul nu va mai include si zona de camping, spatiu fiind acum in curs de reamenajare.

Din 2018 insa, Blaj aLive va reveni la durata si formatul cu care si-a obisnuit deja publicul, intr-o locatie modernizata si cu un line-up pe masura aniversarii a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia si a 170 de ani de la Marea Adunare Nationala de pe Campia Libertatii Blaj, din 3/15 mai 1848.

Biletele s-au pus deja in vanzare la pretul de 60 de lei/persoana, insa pentru cei care vor sa vina la festival in gasca, exista cateva pachete speciale de grup:

  • 3 persoane (acces simultan pe acelasi bilet) – 140 lei (aLive 3)
  • 4 persoane (acces simultan pe acelasi bilet) – 160 lei (aLive 4)
  • 5 persoane (acces simultan pe acelasi bilet) – 190 lei (aLive 5)

Biletele sunt disponibile in retelele Eventim, Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.