Tracklist: Les Elephants Bizarres – Seen

Formatia Les Elephants Bizarres se pregateste de lansarea celui de-al treilea album de studio din cariera.

“Seen” este numele noului material pe care se vor regasi si single-urile lansate anul trecut “Rosu neon” sau “Shivers” precum si cateva piese pe care fanii au avut ocazia sa le asculte live in concertele din ultimii doi ani.

Vor fi si piese noi noute pe care le vom asculta in premiera pe 1 martie 2017 in Expirat la concertul de lansare al albumului.

TRACKLIST – LES ELEPHANTS BIZARRES – SEEN

  1. The Elephants Are Gonna Take Your Soul
  2. Vocile Marii
  3. Rosu Neon
  4. Shivers
  5. Eu cu tine si cealalta fata
  6. Do It Again
  7. Trippin’
  8. Chaos
  9. Amusing (feat. Yazze Jay)
  10. Run Run Run

Les Elephants Bizarres implinesc anul acesta 10 ani de activitate, iar acest material vine in completarea celor doua albume lansate pana acum “Hello!”(2010) si “Zoologic”(2014).

De-a lungul timpului formatia si-a schimbat componenta de mai multe ori, iar formula actuala este compusa de Stefan Matei (vocal), Mihai Marin (bass), Enver Mamut (chitara), Tudor Amarandei (synth / clape) si Bogdan Alexandrescu (tobe).

In deschiderea concertului de lansare vor canta cei de la Tourette Roulette, iar fetele au intrarea gratuita pana la ora 22:00. Biletele costa 30 de lei si se pot cumpara de pe IaBilet.ro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.