Spectacolul pe care trebuie sa-l vezi inainte de concertul Depeche Mode de la Cluj

0

Pe 23 februarie 2017, la Cinema Pro din Bucuresti, are loc premiera spectacolului Circle of Love ce reueseste sa imbine cu succes filmul cu muzica intr-un show multimedia inedit.

Acest multimedia musical ne prezinta un scurt-metraj (de dragoste) acompaniat live, pe scena de trupa April, care ofera soundtrack-ul reinterpretand o parte din piesele Depeche Mode.

Fie ca esti fan al trupei britanice sau nu, eu cred ca este un spectacol de vazut macar o data in viata pentru ca, din pacate, astfel de spectacole, care imbina filmul cu muzica live nu sunt atat de frecvente pe cat mi-as dori, Cel putin nu in Romania.

Anul acesta, la TIFF, am vazut un astfel de spectacol si am fost foarte impresionat de cum s-au desfasurat lucrurile, chiar daca povestea din film a fost mai mult decat dubioasa.

La Circle of Love lucrurile par a fi mai familiare si sunt convins ca multi dintre voi vor empatiza cu personajele povestii. Iar daca nu pentru povestea din scurt-metraj, atunci macar pentru piesele Depeche Mode reinterpretate live.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse deja in vanzare si le puteti cumpara de pe IaBilet.ro.

 

Previous articleIn backstage cu The Motans (interviu)
Next articleCat de tare e trailerul pentru serialul Carpool Karaoke!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.