Spectacolul pe care trebuie sa-l vezi inainte de concertul Depeche Mode de la Cluj

0
1

Pe 23 februarie 2017, la Cinema Pro din Bucuresti, are loc premiera spectacolului Circle of Love ce reueseste sa imbine cu succes filmul cu muzica intr-un show multimedia inedit.

Acest multimedia musical ne prezinta un scurt-metraj (de dragoste) acompaniat live, pe scena de trupa April, care ofera soundtrack-ul reinterpretand o parte din piesele Depeche Mode.

Fie ca esti fan al trupei britanice sau nu, eu cred ca este un spectacol de vazut macar o data in viata pentru ca, din pacate, astfel de spectacole, care imbina filmul cu muzica live nu sunt atat de frecvente pe cat mi-as dori, Cel putin nu in Romania.

Anul acesta, la TIFF, am vazut un astfel de spectacol si am fost foarte impresionat de cum s-au desfasurat lucrurile, chiar daca povestea din film a fost mai mult decat dubioasa.

La Circle of Love lucrurile par a fi mai familiare si sunt convins ca multi dintre voi vor empatiza cu personajele povestii. Iar daca nu pentru povestea din scurt-metraj, atunci macar pentru piesele Depeche Mode reinterpretate live.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse deja in vanzare si le puteti cumpara de pe IaBilet.ro.

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.