Shoteria – Statia Fantastica – sau unde sa-ti petreci noptile in Centrul Vechi

La doi ani de la deschiderea primului bar de shoturi din Romania, cei de la Shoteria au deschis recent primul bar de shotail din Romania.

Ce este insa un shotail? Ei bine, este vorba de un long drink un pic mai special ce se serveste in noua Statie Fantastica Shoteria.

Mi-a placut foarte mult cum arata meniul si cat de intuitiv este. Practic ai ingredientele de baza (vodka, rom, gin, whiskey, etc.) asociate unor personaje tematice (Rasputin, Capitanul Hook  [desi cred ca mergea mai bine Jack Sparrow], James Bond, etc.), iar pe coloane ai ingredientele cu care sa le combini happy – cola, dancing – apple, angry – tonic, etc.

Unele combinatii nu se potrivesc, bineinteles, asa ca acele spatii au fost lasate libere. Acest design unic de meniu mi se pare mult mai rapid pentru ca nu mai stai sa te uiti la fiecare bautura in parte sa vezi ce contine.

Pe langa shotailuri iti poti comanda si alte bauturi (dupa cum se poate vedea in meniul de mai jos), insa pentru shoturi ca la carte, recomand sa mergeti inainte la Statia de Prima Alcoolizare (cativa metri mai jos pe Selari), iar dupa ce v-ati distrat, sa dati o fuga tot pe-acolo pentru reabilitare.

Cat despre cum arata Statia Fantastica, numai de bine. Imi plac culorile si modul in care a fost decorata si luminata, dar si faptul ca ai un pic de loc sa si dansezi daca doresti sa faci asta, mai ales ca si muzica e numai buna de zbantuit.

Preturile mi se par ok pentru Centrul Vechi al Bucurestiului, iar pentru o escapada de cateva ore in oras Statia Fantastica e o varianta buna de petrecut timpul. Ca sa vedeti cum e atmosfera acolo, va invit sa urmariti episodul din #PanDaily pe care l-am realizat la petrecerea de deschidere (distractia incepe la min. 2.09)

Statia Fantastica Shoteria se afla pe Str. Selari nr. 3 in Bucuresti si este deschisa intre orele 19:00-03:00 in zilele de joi si intre orele 21:00 – 5:00 vineri si sambata.

Atat eu, cat si cei de la Shoteria, recomandam consumul responsabil de bauturi alcoolice si cred ca nu mai are rost sa spun ca trebuie sa ai 18 ani ca sa poti intra acolo.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.