Urmeaza weekend-ul Psihedelia la Sala Palatului

0

Primavara asta e plina de evenimente la Sala Palatului din Bucuresti si dupa ce Andra “si-a facut de cap” weekend-ul trecut acolo, a venit acum randul Deliei se ne ofere in acest weekend spectacolul Psihedelia.

Astfel, incepand de sambata, 4 martie 2017 si pana luni, 6 martie 2017, Delia va concerta la Sala Palatului timp de trei seri consecutive in cadrul unui spectacol ce se anunta foarte elaborat.

Dupa succesul “Welcome to Deliria” de anul trecut, precum si dupa show-ul sold-out de la TNB, “Delia’s Winter Wonderland”, recunosc faptul ca am mari asteptari de la Psihedelia, insa sunt convins ca nu voi fi dezamagit.

Stiu ca se lucreaza de ceva vreme la acest spectacol, iar intreaga echipa de productie este atenta la fiecare detaliu. N-am cerut insa mai multe detalii despre ce-o sa contina spectacolul, pentru ca nu-mi plac spoilerele si imi place sa fiu surprins de ce se intampla pe scena.

“Fara sa-mi dau seama, am devenit culoare, sunet si miscare. Ma-nvart in spirale de lumina repede, mai repede, din ce in ce mai repede. Universul se impleteste si rasuceste, construindu-se sub ochii nostri: vezi muzica? Nu-ti fie teama, esti in lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-ma de mana, sunt calauza ta in acest univers al sinesteziei absolute. Pe pamant, sunt o viziune colorata intr-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem sa fim: creeaza-te! Deseneaza-te, asculta-ma, iubeste-te, descopera.” – Delia despre PSIHEDELIA

Am insa o veste buna si o veste proasta pentru cei care vor sa vada acest spectacol. Vestea proasta este ca pentru show-urile de pe 5 si 6 martie nu prea se mai gasesc bilete. Vestea buna e ca pentru cel de sambata, 4 martie 2017, inca va mai puteti cumpara bilete incepand de la 75 de lei la 190 de lei.

Asa cum spuneam si anul trecut, ma bucur ca din ce in ce mai multi artisti romani aleg sa faca astfel de spectacole elaborate, care iti ofera, evident, mai mult decat un concert de club sau de festival, iar astfel de show-uri n-ar trebui ratate, in special de cei care sunt fani ai artistului respectiv.

Eu o sa merg cu siguranta la cel putin unul din aceste spectacole si-o sa incerc sa va ofer pe #PanDaily atmosfera din backstage si poate chair si de pe scena…

Previous articleCine castiga devine dependent!
Next articleB.U.G. Mafia face galagie la Arenele Romane!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.