Piesele calificate in finala Eurovison Romania 2017

In aceasta seara a avut loc semifinala Eurovision Romania 2017, iar in urma acesteia avem 10 piese care se vor lupta pentru un loc pentru competitia de anul acesta de la Kiev.

Acestea sunt, in ordinea punctelor obtinute din partea juriului:

 1. Ilinca & Alex Florea – „Yodel It”
 2. Xandra – „Walk On By”
 3. MIHAI – „I Won’t Surrender”
 4. Cristina Vasiu – „Set the skies on fire”
 5. Instinct – „Petale”
 6. Eduard Santha – „Wild Child”
 7. Ramona Nerra – „Save me”
 8. Emma & Tavi Colen – „We own the night”
 9. Maxim – „Adu-ţi Aminte”
 10. Ana Maria Mirică – „Spune-mi tu”

Ma bucur ca piesa me preferata, cea cantata de Ilinca si Alex Florea a fost preferata de juriu si sper ca aceasta piesa sa ne reprezinte anul acesta la Eurovision pentru ca este intr-adevar ceva diferit fata de tot ce s-a cantat la aceasta selectie nationala si care cred eu ca se va face remarcata si la Kiev.

Finala va avea loc pe 5 martie 2017, iar publicul va decide cine ne va reprezenta la Kiev. Voi cine credeti ca va castiga?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

 1. Si eu cred ca Ilinca si Alex vor merge la Eurovision. Pacat ca Selectia Nationala este incredibil de prost organizata. 15 melodii in 3 ore? Nu le cere nimeni celor de la TVR sa dezvolte un concept al selecției care sa fie bun, ci sa se uite macar in stanga si in dreapta la celelalte tari, sa se mai inspire.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.