Noul Nokia 3310 este foarte urat!

Am zis-o! Recunosc ca sunt foarte dezamagit de noul model de Nokia 3310 pentru ca nu vine cu nimic in plus fata de alte telefoane din categoria asta lansate de Nokia, iar desingul este extrem de urat.

Stiu ca incearca sa marketeze acest nou produs pe baza nostalgiei create de 3310, insa eu personal sunt foarte dezamagit de modul in care au facut asta.

Chiar daca design-ul este un pic asemanator, mi-as fi dorit ca acesta sa pastreze design-ul original si sa-l fi facut eventual un pic mai subtire.

Cat despre ce stie sa faca, daca tot au facut un reboot, era fain daca venea cu cateva specificatii care sa-l diferentieze de alte telefoane din acest segment de piata, asa cum a facut-o la vremea lui Nokia 3310.

Dar mnah, poate sunt eu prea old-school si mi-a placut prea mult acel telefon, iar prin acest reboot ma gandesc ca o sa se degradeze un pic numele legendarului telefon “indestructibil”.

Costa doar 49 de euro, insa eu sincer, mi-as cumpara tot un Nokia 3310 original daca as avea ocazia.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.