Eminem completeaza lista de headlineri de la Reading & Leeds Festival

Dupa Muse si Kasabian, organizatorii festivalurilor Reading & Leeds l-au anuntat recent pe Eminem ca fiind cap de afis in cea de-a treia seara de festival.

Line-up-ul de anul acesta este mai mult decat bestial, iar pe langa cei de mai sus, festivalierii vor avea ocazia sa-i vada live si pe Major Lazer,  Korn, Bastille, Two Door Cinema Club, Fatboy Slim si pe multi altii. Iata line-up-ul complet:

Reading si Leeds Festival sunt doua festivaluri “surori’ ce au loc in aceeasi perioada (25-27 august 2017) si care impart acelasi line-up. Mie imi face cu ochiul de ceva vreme Reading Festival si poate intr-o buna zi o sa ajung si acolo.

Pentru editia de anul acesta abonamentele costa 250 de euro pentru cele 3 zile de festival, iar de ajuns se ajunge relativ usor si acolo. Sunt curse low cost spre Londra (Luton, Stansted sau Gatwick), iar spre Reading puteti lua trenul.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.