B.U.G. Mafia face galagie la Arenele Romane!

0

Nici nu stiti cat ma bucur sa va dau aceasta veste. Astept de foarte multa vreme un astfel de concert si ma bucur ca in sfarsit cei de la B.U.G. Mafia concerteaza la Arenele Romane.

Spre rusinea mea, am ratat toate “polivalentele” de pana acum, dar si show-ul de la B’estfest din 2012 si nici nu mai tin minte cand i-am vazut ultima data live pe B.U.G. Mafia.

Ei bine, pe 27 mai 2017, la Arenele Romane, veteranii hip-hop-ului romanesc pregatesc o productie impresionanta si un show unic despre care si ei spun ca si-au dorit dintotdeauna sa-l puna in practica.

In deschidere vor canta Grasu XXL, CTC si Killa Fonic, insa cei mai speciali invitati vor fi chiar fanii trupei, care sunt evident asteptati sa umple arenele.

Show-ul se numeste “Romanie, fa galagie”, iar biletele s-au pus deja in vanzare pe bilete.bugmafia.ro si au preturi cuprinse intre 45 de lei si 145 de lei.

Primii 100 de cumparatori vor avea parte si de surprize: 10 dintre ei vor merge la o sesiune meet&geet, 10 vor avea acces la soundcheck, 20 vor putea intra mai devreme in arene, 30 vor primi postere cu autograf, iar 30 vor primi CD-uri cu autograf.

Eu unul abia astept concertul asta si sunt convins ca o sa iasa super blana!

Previous articleUrmeaza weekend-ul Psihedelia la Sala Palatului
Next articleLes Elephants Bizarres – Eu cu tine si cealalta fata
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.