Alex & The Fat Penguins – Regele si Dragonul

0

Formatia Alex & The Fat Penguins lanseaza azi videoclipul pentru piesa “Regele si Dragonul” ce se va regasi cel mai probabil pe albumul de debut.

Clipul a fost filmat in Bucuresti, pe vremea cand inca era acoperit de nameti, iar Alex Cotofan, solistul trupei ne explica si cum a aparut aceasta piesa:

“Viața cotidiană a fost sursa de inspirație pentru această piesă. Într-o lume în care căutăm să fim împliniți “material”, dispare empatia față de cei în nevoie. În fiecare dintre noi este un rege care vrea să răpună dragonul vieții – pentru asta e nevoie de determinare și disciplină, dar și să-ți păstrezi dreaptă coloana vertebrală a moralității”.

In clip o putem admira pe actrita, Cristina Mihăilesc, iar pentru a completa echipa care s-a ocupat de acest videoclip ii mentionez si pe Radu Voinea – operator imagine, regie, Niki Georgiev – montaj, regie si Alex Cotofan – scenariu, regie.

Imi plac foarte mult Alex & The Fat Penguins si am mai scris despre ei si cu alta ocazie. Abia astept sa-i prind si la un concert live.

Previous articleLes Elephants Bizarres – Eu cu tine si cealalta fata
Next articleMi-am lasat bicicleta nelegata in Ferentari!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.