adidas iti ofera sansa de a juca pe Old Trafford

Fie ca esti fan Manchester United sau nu, cu siguranta ai auzit de Old Traffford, stadionul supranumit si “Teatrul Viselor”.

Ei bine, daca macar o data ai visat sa joci si tu pe acest stadion legendar, care pe 19 februarie va implini 107 ani de la inaugurare, atunci trebuie sa profiti de sansa pe care o ofera cei de la adidas.

Pentru cei ce poate nu stiu, adidas este sponsorul tehnic al formatiei Manchester United din 2014, iar acest parteneriat inseamna mult mai mult decat echipamente pentru echipa. Inseamna experiente inedite chiar si pentru fani precum si produse de merchandise tematice.

Tocmai de aceea a aparut si comunitatea Front Row prin intermediul careia fanii au acces mai usor la produsele adidas pentru Manchester United, precum si la interviuri exclusive cu jucatorii si, partea care intereseaza pe toata lumea, experiente “la firul ierbii” (cred ca asa s-ar traduce mai bine acel “front row”).

Daca anul trecut suporterii lui United au avut sansa de a castiga bilete la meciurile echipei de pe Old Trafford, anul acesta miza este un pic mai mare, pentru ca acum 14 dintre ei au ocazia de a juca un meci de fotbal pe acest stadion legendar.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe o pagina speciala si sa iti lasi acolo datele de contact. E de luat in considerare si faptul ca sansele sunt destul de mici, avand in vedere numarul imens de fani pe care il are Manchester United in intreaga lume, insa niciodata nu stii de unde vine norocul.

Acum doua saptamani mi-am indeplinit si eu visul de a merge pe Old Trafford si chiar daca nu i-am prins pe “diavolii rosii” pe teren, am profitat de un tur in culisele stadionului si am ajuns chair si in vestiar. Am ilustrat toata treaba asta in episodul 265 din #PanDaily pe care il puteti urmari mai jos:

Ar fi intr-adevar ceva special sa poti sa joci un meci de fotbal pe Old Trafford, asa ca m-am inscris si eu. Sa-mi tineti pumnii :))

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.