Primele nume anuntate la Untold 2017!

0

Asteptarea a luat sfarsit, iar astazi avem parte de anuntul primilor artisti de pe line-up-ul Untold 2017!

Dupa o perioada destul de mare de teasing, avem in sfarsit numele celor “sapte magnifici” care ne vor incanta cu muzica lor la editia de anul acesta a festivalului.

Gata cu introducerea. Acestia sunt, in ordine alfabetica, Afrojack, Armin van Buuren, Axwell^Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Iata asadar ca Armin van Buuren si Dimitri Vegas & Like Mike devin artisti rezidenti la Untold si vor mixa pentru a treia oara consecutiv la Untold, in vreme ce Awell^Ingrosso si Steve Aoki vor veni pentru prima data la Cluj-Napoca. O sa fie la fel de placuta si revederea cu Hardwell, Afrojack si Martin Garrix .

Cea de-a treia editie Untold are loc in perioada 3-6 august 2017 in Cluj-Napoca.

Pana acum s-au vandut deja 26.000 de abonamente la Untold 2017, iar urmatoarele 10.000 de abonamente se vor pune in vanzare vineri, 27 ianuarie 2017, la ora 18:00 si vor putea fi cumparate la pretul de 385 de lei + taxe.

De asemenea vor fi disponibile si bilete de o zi precum si abonamente VIP.

P.S. Eu abia astept sa-l trollez iar pe Dimitri Vegas :))

Previous articleCeva ce n-ati mai vazut!
Next articleVIDEOCLIP: Ed Sheeran – Castle On The Hill
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.