Doua clipuri misto cu Romania vazuta din drona

1

Am descoperit recent doua clipuri foarte faine ce ne prezinta imagini din Romania filmate din drona.

Primul dintre ele, pe care-l puteti vedea un pic mai sus a fost realizat de Bogdan Teodorescu si reprezinta prima parte a proiectului Up and Above prin care acesta isi doreste ca in fiecare zi a noului an sa ne prezinte imagini din tara noastra filmate dintr-o alta perspectiva.

In acest clip putem vedea cadre din urmatoarele locuri: Cheile Zanoagei, Castelul Corvinilor, Cetatea Saschiz, Viscri, Sarmisegetuza, Navodari, Delta Dunarii – Uzlina, Cazinoul din Constanta, Sighisoara, Cetatea Rupea, Simon – Bran si Bucuresti.

Cel de-al doilea clip a fost realizat de cei de la Let’s Fly Production si a fost produs de Anthony Brzeski si l-am descoperit din comentariile de pe vimeo ale clipului precedent.

Acesta prezinta o calatorie de 2000 km deasupra Romaniei in care ne sunt prezentate Transfagarasanul, Transalpina, Castelul Bran, Brasovul, Cluj-Napoca, Cetatea Fagaras, Castelul Corvinilor, Ranca, Cetatea Rasnov, Sibiuul, Sighisoara, Castelul Peles, Muntii Caraiman, Salina Turda, Manastirea Curtea de Arges si multe alte locuri superbe din Romania.

Ambele clipuri au fost filmate cu DJI Phantom 3 Professional.

Previous articleSia – Never Give Up
Next articleCele mai ascutate piese in Romania in 2016 (pe Deezer)
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.