5 filme de vazut in ianuarie 2017

2017 incepe bine si din punct de vedere cinematografic. Luna ianuarie ne propune cateva premiere interesante din care am ales cinci care imi fac mie cu ochiul.

Iata care sunt asadar, recomandarile mele.

Assassin’s Creed

Ecranizarea celebrei serii de jocuri Assassin’s Creed se anunta mai mult decat interesanta, mai ales ca il avem pe Michael Fassbender in rol principal.

Premiera pe 6 ianuarie 2017

xXx: The Return of Xander Cage

Vin Diesel revine intr-unul din rolurile care l-au consacrat, Xander Cage, in cea de-a treia parte a seriei Triplu X. Din trailer pare ca o sa ne distram la filmul asta.

Premiera pe 20 ianuarie 2017.

Split

De la regizorul filmelor The Sixth Sense, Unbreakable si Signs, adica de la M. Night Shyamala vine un thriller foarte fain cu James McAvoy in rolul unui tip cu 23 de personalitati diferite care rapeste 3 fete nevinovate.

Premiera pe 27 ianuarie 2017

Collatheral Beauty

Cu o distributie de zile mari (Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton, Kate Winslet, Hellen Mirrer), acest film poate fi genul de film care iti poate deschide orizonturile si care te poate face sa vezi cu alti ochi lumea. Am mari asteptari de al el.

Premiera pe 6 ianuarie 2017

A Dog’s Purpose

“A dog’s purpose” este ecranizarea romanilui omonim scris de W. Bruce Cameron si ne prezinta povestea unui catel devotat care isi descopera menirea prin intermediul stapanilor sai.  Fie ca va plac caini sau nu, filmul asta e clar de vazut. Mi-a placut foarte mult trailerul si m-a dus cu gandul la Nessie a mea.

Premiera pe 27 ianuarie 2017

[td_smart_list_end]

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.