2016 in activitati sportive

2016 a fost unul foarte slab din punct de vedere al activitatilor sportive. Mai ales daca e sa-l compar cu 2015.

Nu pot spune ca am o explicatie logica pentru care n-am mai facut anul acesta atat de multa miscare, insa imi propun ca in 2017 sa schimb acest lucru.

In 2016 am alergat doar la 2 competii, la Bucharest International 10k si in proba de semi-maraton la Bucharest Marathon (alaturi de gasca 321sport), iar per total am alergat doar 120 km si-am iesit la alergat doar de 10 ori. Extrem de putin uitandu-ma acum pe cifre.

Nici de biciclit n-am biciclit prea mult. In afara de o tura pe munte de 40 km, n-am iesit din oras, iar per total am adunat 490 km, de trei ori mai putin ca in 2015.

Cei de la Strava mi-au facut un clip simpatic care sumarizeaza activitatile mele sportive pe anul 2016.

Poate a si lipsit motivatia unei competitii importante, poate s-a adunat si multa oboseala sau poate pur si simplu am fost descurajat de potentialele accidentari, dar cert este ca anul acesta trebuie sa schimb un pic lucrurile.

Primul pas a fost inscrierea la Maratonul de la Paris ce va avea loc chiar de ziua mea, pe 9 aprilie 2017. Deja sunt foarte in urma cu pregatirea, iar faptul ca suntem in plina iarna o sa fie o provocare si mai mare pentru mine.

Sper sa o duc pana la capat si sa nu ma dezamagesc in primul rand pe mine, iar apoi si pe voi, cei care ma urmariti.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.