2016 a fost unul foarte slab din punct de vedere al activitatilor sportive. Mai ales daca e sa-l compar cu 2015.

Nu pot spune ca am o explicatie logica pentru care n-am mai facut anul acesta atat de multa miscare, insa imi propun ca in 2017 sa schimb acest lucru.

In 2016 am alergat doar la 2 competii, la Bucharest International 10k si in proba de semi-maraton la Bucharest Marathon (alaturi de gasca 321sport), iar per total am alergat doar 120 km si-am iesit la alergat doar de 10 ori. Extrem de putin uitandu-ma acum pe cifre.

Nici de biciclit n-am biciclit prea mult. In afara de o tura pe munte de 40 km, n-am iesit din oras, iar per total am adunat 490 km, de trei ori mai putin ca in 2015.

Cei de la Strava mi-au facut un clip simpatic care sumarizeaza activitatile mele sportive pe anul 2016.

Poate a si lipsit motivatia unei competitii importante, poate s-a adunat si multa oboseala sau poate pur si simplu am fost descurajat de potentialele accidentari, dar cert este ca anul acesta trebuie sa schimb un pic lucrurile.

Primul pas a fost inscrierea la Maratonul de la Paris ce va avea loc chiar de ziua mea, pe 9 aprilie 2017. Deja sunt foarte in urma cu pregatirea, iar faptul ca suntem in plina iarna o sa fie o provocare si mai mare pentru mine.

Sper sa o duc pana la capat si sa nu ma dezamagesc in primul rand pe mine, iar apoi si pe voi, cei care ma urmariti.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.