Coma vs. Carla’s Dreams (blending spirits)

Cei de la J&B au lansat un nou blend surprinzator intre o trupa din mainstream si una din underground, iar rezultatul este din nou unul remarcabil. De data asta s-au nimerit doua din proiectele mele preferate Coma si Carla’s Dreams.

Piesa “Document” de la Coma a fost reinterpretata in stilul Carla’s Dreams, insa si mai mult mi-a placut cum a fost realizat videoclipul.

De cealalta parte, cei de la Coma au reinterpretat piesa “Sub pielea mea” si-au dat cu fierastraiele in ea pana cand a iesit o piesa foarte agresiva. Ceea ce nu e rau deloc. Mi-a placut ca atat Catalin de la Coma, cat si Carla’s Dreams au adaptat versurile pe stilul lor si practic au oferit doua piese total diferite.

N-are rost sa comparam cele doua piese cu versiunile originale, pentru ca nu asta e ideea. Eu ma bucur ca exista aceasta campanie pentru ca ne ofera o altfel de perspectiva asupra muzicii.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.