Avantajele de a fi tanar!

Inca din frageda pruncie, tinerii au avantaje. Pana la 7 ani au intrarea gratuita la evenimente, concerte sau spectacole. Apoi, pe masura ce inainteaza in varsta au parte de reduceri sau alte facilitati.

Cand am fost in Franta acum 6 ani am fost surprins sa aflu ca daca aveai pana in 26 de ani beneficiai de intrare gratuita la toate muzeele si aveai si cateva reduceri la celelalte atractii din oras.

Problema e ca pe masura ce “imbatranesti”, aceste avantaje incep usor, usor sa dispara si cam trebuie sa profiti de ele la momentul potrivit. Un exemplu bun il reprezinta luna aceasta campania “Fii ProfiYoungster” care este dedicata celor care au varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani.

youngster

Daca ai un card de fidelitate Profi si faci in perioada 1-31 decembrie 2016 cumparaturi in valoare de minim 150 de lei in total in magazinele PROFI intri in tragerea la sorti pentru a castiga unul din cele trei carduri cadou de cumparaturi la Decathlon in valoare de 300 de lei sau pentru Tableta Samsung Galaxy Tab oferita la concurs.

Mecanismul este extrem de simplu si partea buna e ca nici nu trebuie sa ai deja un card PROFI, ci poti sa ti-l activezi oricand in perioada campaniei din orice magazin PROFI sau online aici.

card-profi

Am trecut si eu azi pe la PROFI-ul cel mai apropiat de mine si mi-am facut si eu, in sfarsit, un card de fidelitate. Nu stiu de ce am tot amanat acest lucru, pentru ca merg destul de des acolo, insa macar acum am gasit o motivatie suficient de puternica.

Recunosc ca nu mi-ar strica un card de cumparaturi de 300 de lei de la Decathlon, mai ales ca vine iarna si cam trebuie sa-mi reinoiesc garderoba de alergare cu niste haine mai groase. Sau poate in sfarsit imi iau placa aia pe care tot zic ca o cumpar de cativa ani :))

Ma bucur ca inca mai sunt campanii si promotii si pentru cei de peste 18-26 de ani si ca inca mai pot sa profit de ele. Ceea ce va doresc si voua!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.