Armin van Buuren sarbatoreste 20 de ani de cariera cu un show special in Amsterdam

Amsterdam Arena va gazdui pe 13 mai 2017 cel mai mare show al lui Armin van Buuren. DJ-ul olandez aniverseaza 20 de ani cariera muzicala cu un spectacol inedit din seria Armin Only, denumit The Best of Armin Only.

Ii va avea alaturi evident si pe artistii si solistii alaturi de care a calatorit in intreaga lume cu acest concept de show ce putem spune ca a transformat un pic ideea de “concert al unui DJ”.

Biletele pentru acest show se pun in vanzare pe 24 noiembrie 2015 si cel mai probabil se vor epuiza instant. Daca vreti sa luati parte la acest show unic, trebuie sa va inregistrati in prealabil pe site-ul Armin Only si sa va inarmati cu rabdare

Recunosc ca Armin van Buuren este DJ-ul meu preferat si spun asta nu numai datorita muzicii trance pe care o mixeaza el, ci mai ales datorita modului sau de a fi si de a se comporta cu fanii.

The Best of Armin Only este intr-adevar o experienta unica si sper sa prind bilete la acest show. Ceea ce va doresc si voua.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.