Unboxing ASUS ZenFone 3

Noua generatie de ASUS ZenFone 3 a fost dezvaluita ieri in cadrul unei conferinte de presa organizata de ASUS Romania. Noile modele vin la cateva saptamani dupa lansarea noii generatii de laptopul ZenBook 3 si completeaza astfel linia de produse a producatorului taiwanez.

Gama ASUS ZenFone 3 contine patru modele: ZenFone 3 Deluxe, ASUS ZenFone 3 Ultra, ASUS ZenFone 3 si ASUS ZenFone 3 Max ce vor fi comercializate si pe teritoriul Romaniei. La nivel global mai exista si modelele ZenFone 3 Laser si ZenFone 3 Go.

Preturile noilor modele variaza intre 889 de lei si 3349 de lei, in functie de specificatii si de model dupa cum urmeaza:

zenfone-3

Specificatii Asus Zenfone 3:

  • ecran 5,2 inchi sau 5,5 inchi, rezolutie Full HD, luminozitate 600 nits, Gorilla Glass
  • chipset Snapdragon 625 octa-core, 3 sau 4 GB RAM
  • stocare interna 32 sau 64 GB, slot microSD
  • dual-SIM, al doilea slot fiind si cel de microSD
  • camera foto 16 megapixeli, F/2, filmare 4K, stabilizare optica de imagine, focalizare cu laser, camera frontală 8 megapixeli
  • baterie 2650 mAh nedetasabila
  • Wifi 802.11ac, 4G LTE cat 4 150 Mbps, Bluetooth 4.2, USB-C
  • dimensiuni 146 x 74 x 7,7 mm, greutate 144 grame
  • Android 6.0

Specificatiile complete ale fiecarui model le gasiti in linkurile de pe fiecare model in parte. Ca diferente intre cele patru modele, ZenFone 3 Deluxe vine cu un procesor mai bun, 6GB de RAM, o memorie interna de 64GB sau 256 GB si o camera mai buna; ZenFone 3 Ultra este cel mai mare model din gama, are aceeasi camera ca Deluxe si are si o baterie de 4600 mAh; ZenFone 3 Max se remarca si el printr-o baterie extrem de buna ce tine chiar si 30 de zile in stand by si beneficiaza si de functia de baterie externa, putand practic sa mai incarci un device.

Unboxing Asus ZenFone 3

Pentru ca la finalul conferintei am avut surpriza sa plec acasa cu un model de Asus ZenFone 3 am zis sa profit de ocazie si sa fac si primul meu clip de tip unboxing. Fiti blanzi c n-am mai facut asta pana acum si inca n-am un studio pregatit pentru astfel de clipuri.

La prima vedere este un telefon care are un raport calitate pret foarte bun pentru un telefon din gama medie. N-am apucat sa ma joc foarte mult cu el, asa ca nu-mi pot face inca o parere obiectiva despre el. Va invit insa sa cititi articolul lui Radu pentru un review complet.

Va las acum cu o reclama tare faina pentru ASUS ZenFone 3 realizata dupa ideile unor oameni de pe strada. Mie mi s-a parut chiar amuzanta.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.