O lectie de curaj: roast-ul lui Dorian Popa

O parte din cei mai buni comedianti din Romania s-a adunat pe 2 octombrie 2016 in Racing Pub pentru a-l lua la “roast” pe Dorian Popa. Pentru cei ce nu stiu ce-i ala un roast, iata si definitia lui:

Roast-ul este un eveniment in care un individ, invitat de onoare este subiectul unor glume (bine intentionate) facute spre amuzamentul publicului. Genul acesta de eveniment este facut spre a onora persoana respectiva.

Nu e usor sa intri in gura lupului si sa le dai ocazia unor personaje precum Toma Alexandru, Sergiu Floroaia, Dan Badea, Catalin Bordea, Micutzu, Sorin Parcalab, Elena Voineag, Cosmin Natanticu sau Adrian Nicolae sa faca misto-uri pe seama ta de fata cu o sala intreaga.

Cred ca este un gest de curaj pe care Dorian Popa l-a facut prin asumarea unor lucruri care se spun despre el, unele fondate, altele doar rautati gratuite, si tin sa-l felicit pe aceasta cale pentru acest lucru.

In cadrul roast-ului, nu numai Dorian a fost tinta glumelor, ci si ceilalti comedianti prezenti pe scena, astfel ca toata lumea a facut misto de toata lumea si nimeni nu s-a suparat (sper). Va invit sa urmariti si voi Roast-ul lui Dorian Popa. Sunt cateva glume bune, cateva glume proaste si cateva glume care sunt foarte proaste.

Toata treaba asta s-a desfasurat in scop caritabil, iar banii stransi in urma vanzarii biletelor au fost donati pentru Laura, care se confrunta cu o situatie foarte dificila.

Sunt curios cine va fi urmatorul luat la “roast”.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.