De Halloween poti dormi in sicriu la Castelul Bran prin Airbnb

Cei de la Airbnb vor sa ofere o experienta de neuitat utilizatorilor platformei, asa ca impreuna cu Dacre Stoker, sta-nepotul lui Bram Stoker si Compania de administrare a Domeniului Bran ofera o noapte de cazare inedita in Castelul Bran din Romania.

La fel ca in romanul Dracula, doi oaspeti vor avea ocazia de a dormi in noaptea dinspre 31 octombrie 2016 spre 1 noiembrie 2016 exact ca celebrul conte Dracula. Cina la lumina lumanarilor, paturi “confortabile” amenajate chiar in sicrie impodobite cu catifea si posibilitatea de a vizita toate cele 57 de camere ale castelului.

Acestia vor fi ghidati prin Castelul Bran de catre Dacre Stoker, cel care ii va introduce in atmosfera romanului scris de Bram Stoker. Partea buna este ca aceasta experienta este gratuita. Partea proasta este ca va fi oferita printr-un concurs organizat pe Airbnb, acolo unde doritorii trebuie sa raspunda in limita a 550 de caractere la intrebarea “Ce i-ai spune Contelui Dracula daca te-ai intalni cu el in castel?” pana pe 26 octombrie 2016.

Raspunsurile trebuie insa sa fie date in una din urmatoarele limbi straine: engleza, germana, italiana, rusa, portugheza, chineza, japoneza si coreana. Daca esti din Cuba, Coreea de Nord, Siria, Sudan, Iran sau din regiunea Cimeea nu poti participa la acest concurs.

Sleep in a coffin this Halloween in Dracula’s castle in Transylvania.

Posted by Mashable on Monday, October 17, 2016

Printre regulile de baza odata ajuns acolo se numara:

  • nu ai voie cu usturoi;
  • este idicat sa-ti lasi acasa bijuteriile de argint;
  • de preferat ca dupa ce-ai terminat de mancat sa nu pui tacamurile in forma de cruce. De fapt sa nu pui nimic in forma de cruce;
  • sa ai grija la lilieci;
  • sa tragi draperiile inainte de rasarit;
  • sa nu-ti faci selfie-uri in oglizi

Aceasta experienta face parte din campania “O noapte la…” pe care cei de la Airbnb o fac in fiecare an pentru a oferi ceva inedit utilizatorilor sai. Premiul oferit in 2015 a fost o noapte de cazare in catacombele din Paris.

E cat se poate de cliesica ideea de a dormi o noapte in stilul Contelui Dracula in Castelul Bran, dar cu siguranta va fi o experienta de neuitat, mai ales ca se spune ca n-a mai dormit nimeni in castel din 1948.

Inscrierile se fac aici.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.