O metoda inedita de a ajunge anul acesta la Electric Castle Festival

Electric Castle Festival a intrat pe lista festivalurilor mele preferate din Romania inca de la prima editie si ma bucur sa vad evolutia acestuia de la an la an. Imi pare rau ca am ratat insa editia de anul trecut (am avut insa o scuza buna, fiind la Rock Werchter), insa mi-am spus ca anul acesta n-am cum sa ratez castelul electric.

Nu stiu cum au reusit, insa acolo ai parte de o experienta de festival in adevaratul sens al cuvantului. Stiti ca eu sunt adeptul statului la cort si consider ca pentru a te bucura intr-adevar de un festival, trebuie sa fii tot timpul acolo, fie vreme buna, fie vreme rea…

Ce e insa foarte fain este si drumul spre festival. Anul acesta m-am super distrat in masina alaturi de companionii mei, atat in drum spre JEMF, cat si spre Music Travel Festival. Sigur, e fun sa te distrezi inca 3-4 persoane in aceeasi masina, insa cred ca si mai tare ar fi sa te distrezi cu alte cateva sute de persoane, iar cei de la Beck’s vin si cu o solutie inedita.

Anul acesta ai ocazia sa ajungi la Electric Castle cu un Electric Train, adica un tren special ce va pleca din Gara de Nord pe 13 iulie si in care vei incepe practic distractia inca de pe drumul de 525 km dintre Bucuresti si Bontida.

525kmdemuzica

N-o sa fie insa un party obisnuit, ci un silent party, fiecare participant primind o pereche de casti verzi din partea comunitatii 525kmdemuzica, iar muzica va fi asigurata de Golan – DJ Set, Electric Brother, The Model, Silent Strike, Dan Basu sau Vast Solo (Duro Disco). Din partea casei vei avea evident bere, dar si d-ale gurii.

Cum faci sa ajungi in Electric Train?

Treaba e simpla. Trebuie sa iti faci cont pe becks.ro, sa introduci acolo codurile de sub capacele de Beck’s, iar cand ai adunat 70 de puncte, iti poti lua biletul la distractie. Acesta include transportul dus-intors Bucuresti – Bontida, un abonament de 4 zile la Festival + toata distractia de pe drum de care v-am zis mai sus.

Sa va aduc aminte cine vine anul asta la Electric Castle? Bring me the Horizon, Skrillex, Sigur Ros, Bastille, Enter Shikari si muuulti altii.

Ce zici, te bagi?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.