Spune-mi cat de departe ajunge Romania la EURO 2016 si te premiez!

N-am mai facut de mult un concurs aici pe blog si pentru ca am primit de curand de la Carrefour un kit foarte fain de suporter, am zis sa va ofer si voua unul.

Ideea e simpla. Pana pe 15 iunie, cei de la Carrefour redirectioneaza 1% din vanzarile produselor marca proprie + al catorva produse special semnalizate la raft catre 47 de centre de fotbal de copii si juniori din tara. 

Poate ca nu pare ca e mult acel 1%, insa putin cu putin se aduna, iar asta poate face diferenta intre desfiintarea unui club de juniori si performanta facuta de viitorii jucatori de Nationala ai Romaniei. Diferenta dintre speranta si legenda.

geanta lamonza

Pentru a intra in cursa pentru acest kit de suporter (genata de voiaj in forma de minge de fotbal + un fluier + o minge de fotbal), tot ce trebuie sa faci este sa-mi raspunzi printr-un comentariu la acest articol la urmatoarea intrebare:

Cat de departe crezi ca va ajunge Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei la aceasta editie a Campionatului European de Fotbal?

Astept raspunsurile voastre pana joi, 16 iunie, atunci cand voi anunta si fericitul castigator.

Mult succes!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

26 Comments

  1. Daca cu franta era keseru si sanmartean pe teren un meci de egalitate cred ca scoteau ,, asa ea tinut pe banca mizand ca poate bate elvetia ..dar nu sunt prea optimist….totusi hai romania

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.