A fost anuntat si ultimul headliner de la Sziget Festival 2016!

Ultimul anunt major din partea Sziget Festival vine cu vesti extrem de bune pentru cei care vor merge anul acesta la festivalul din Budapesta.

The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors, BOY, BØRNS, Fedde Le Grand, Laidback Luke sunt doar cateva din numele confirmate azi pe line-up-ul festivalului.

Lor li se alatura pe scena A38 urmatorii: Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota, Noisia ‘Outer Edges’ si Kasra, iar in Telekom Arena vom avea ocazia sa-i ascultam pe Jay Hardway, Volt&State, Fedde Le Grand, D-Wayne, Tujamo, Apster, StadiumX, Breathe Carolina, Nick Talos si pe Blinders.

Sziget Festival are loc in perioada 11-17 august 2016 si printre numele anuntate deja se numara Muse, Rihanna, Sia, David Guetta, Hardwell, John Newman si multi altii.

Biletele se vand in ritm record, abonamentele pe cinci zile fiind deja epiozate, iar din cele pe sapte zile s-a vandut mai mult de 90% din stoc. Astfel, cei care doresc sa se bucure de cele 7 zile pe Insula Libertatii ar face bine sa se grabeasca!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.