Cititorii mei sunt mai buni decat cititorii lor

Ma tin de ceva timp sa scriu acest articol insa nu stiam cum sa-l fac astfel incat sa nu para ca ma laud prea tare. Dupa cum bine stiti, pe 19 aprilie ne-am adunat bloggeri si cititori la un triatlon mai atipic la Grand Combo in cadrul unei competitii ce s-a dovedit foarte distractiva.

Pe scurt, fiecare blogger (Nihasa, Toma, Bunescu si cu subsemnatul) s-a prezentat cu cate doua echipe (una de bloggeri si una de cititori), iar apoi ne-am duelat intre noi la cele trei probe din concurs: simulator F1, bowling si biliard.

pnd bowling

Dupa cateva minute de acomodare cu simulatorul, pista de bowling si mesele de biliard, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor. Practic n-a mai contat cine pe cine reprezinta si s-a jucat practic fiecare pentru el.

Coincidenta a facut insa ca ambele echipe ale mele sa se dueleze la inceput cu echipele lui Nihasa, iar echipele lui Bunescu cu cele ale lui Toma. Good Panda Squad (bloggerii) si Evil Panda Squad (cititorii) s-au descurcat mai mult decat onorabil. La simulatorul de Formula 1, primele doua locuri au fost ocupate de echipele mele, in frunte cu Alex (EPS) si Lucian (GPS).

tragerea la sorti

La bowling, am reusit sa ajung cu echipa de bloggeri (alaturi de Dan si George) pana in semifinale, acolo unde am fost un pic capaciti de cei care aveau sa devina castigatori la aceasta proba, echipa de cititori a lui Bunescu (Bunescudetoate 2) si per total am terminat pe locul 4 dupa ce am fost invinsi in finala mica de echipa de bloggeri a lui Toma (asta dupa ce-au facut un transfer surpriza pe final :))). Insa Evil Panda Squad s-a clasat pe locul 2 adunand puncte pretioase in competitia finala.

La biliard, Alex al meu a cedat inca din primul tur, insa EPS a mers pana in semifinale. Pentru cei care n-au inteles nimic din ce-am zis mai sus, ideea e ca cele 8 echipe au fost impartite fiecare in cate 3 jucatori la bowling, 1 la biliard si 1 la simulator, iar competitiile s-au desfasurat in paralel.

grand combo
eu zic ca am pierdut onorabil finala mica

La final, in functie de locul obtinut in fiecare proba, au fost acordate puncte, iar clasamentul final s-a stabilit adunand punctele obtinute de fiecare echipa la cele trei probe.

Echipa cititorilor mei, Evil Panda Squad, a adunat cele mai multe puncte, urmata de echipa bloggerilor adunati de Toma si de echipa cititorilor lui Bunescu. Ei au fost recompensati cu carduri de puncte la Grand Combo, pe care sa le foloseasca data viitoare cand vor mai avea chef de distractie dupa birou.

victorie

Chiar daca pare ca a fost o competitie pe viata si pe moarte, in realitate lucrurile au stat mult mai relaxat si ne-am distrat foarte mult. Premiile au fost un bonus de fapt, pentru ca in final toti am fost castigatori.

Despre ce puteti face la Grand Combo v-am mai povestit si intr-un alt articol, caci eu am mai fost pe-acolo si cu alte ocazii.

Sunt tare mandru de cele doua echipe cu care m-am prezentat azi la #BataliaBloggerilor la #GrandCombo!

Am cei mai buni…

Posted by Alin Pandaru on Thursday, 21 April 2016

Vestea buna pentru voi este ca in curand, pe 26 mai, mai exact, va avea loc o competitie asemanatoare – After Work Triathlon si pentru publicul larg, asa ca daca doriti sa va inscrieti, trebuie doar sa urmariti pagina de Facebook Grand Entertainment pentru a afla mai multe detalii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.