Hai la un altfel de triatlon

Cei care ma cititi de ceva vreme stiti ca imi place sa fac sport, sa merg la concerte si uneori sa ma joc si pe calculator. Ce nu stiti este ca imi place sa merg din cand in cand si sa joc biliard sau bowling cu prietenii.

Pentru ca cei de la Grand Combo stiau insa aceste lucruri despre mine mi-au lansat o provocare interesanta la care n-aveam cum sa spun nu, mai ales ca va implica si pe voi, cititorii acestui blog.

Pe scurt, va invit la un triatlon, insa nu unu clasic de inot, ciclism si alergare, ci la unul mai distractiv care va cuprinde trei probe care cu siguranta o sa va placa: bowling, biliard si simulator de Formula 1.

after work triathlon

Ideea e urmatoarea: joi, pe 21 aprilie 2016, la Grand Combo in Baneasa Shopping City, incepand cu ora 18:00 va avea loc o competitie intre 8 echipe: patru de bloggeri si patru de cititori. Toma, Nihasa, Bunescu si cu mine am avut sarcina de a ne crea cate o echipa de bloggeri si cate una de cititori, astfel incat competitia sa fie acerba.

Daca pentru echipa mea de bloggeri a fost usor sa imi gasesc colegi si i-am luat cu mine pe Sorin, Lucian, George si pe Dan, pentru echipa de cititori am nevoie de voi.

Cele 8 echipe vor fi impartite dupa cum urmeaza:

  • Bowling – 3 persoane
  • Biliard – o persoana
  • Simulator F1 – o persoana

Probele se vor juca concomitent, astfel ca un jucator nu va putea participa decat la o singura proba din concurs. La final, fiecare echipa va acumula un punctaj, in functie de rezultatele inregistrate in cele trei probe, iar castigatorii vor pleca acasa si cu cateva premii atractive.

Asadar, pentru a va inscrie in echipa cititorilor pandutzu.com, tot ce trebuie sa faceti este sa va pricepeti sa jucati cat de cat bowling sau biliard sau sa stiti cam ce inseamna o cursa de Formula 1, iar apoi sa-mi lasati un comentariu la acest articol in care sa-mi spuneti in care din cele trei probe veti dori sa participati.

Daca vor fi mai multi inscrisi decat cel disponibil pentru una din probe, voi face si o tragere la sorti. Inscrierile se pot face pana miercuri, 20 aprilie 2016, atunci cand o sa anunt si componenta finala a echipei. Restul detaliilor tehnice vor veni pe mail pentru castigatori.

Asadar, hai sa vedem care-s mai tari, bloggeri sau cititorii? Cititorii mei sau cititorii altora? :))

Update:

Iata si echipa celor 5 magnifici:

F1 – Chyu
Biliard – Dorin Alexandru
Bowling – Cozmin Vasile
– Robert Craciun
– Costel Niculescu

Liviu Vasile ramane rezerva in caz ca nu poate ajunge unul din castigatori! Fie ca cel mai bun sa castige maine!

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

10 Comments

  1. Ce bine suna!
    Am intarziat cam mult din cate vad, abia acum am aflat de concurs. Am inteles ceva legat de acest concurs si de la niste prieteni, dar nu ma asteptam sa gasesc un articol pe aceeasi tema. Sa speram ca se vor organiza mai multe chestii de genul.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.