Die Antwoord la Sziget Festival 2016!

Line-up-ul editiei de anul acesta de la Sziget Festival incepe sa prinda contur, iar astazi au mai fost anuntate cateva nume care vor urca pe scenele festivalului din Budapesta.

Dupa ce o sa ne incante la Untold Festival, Afrojack se va “muta” pe Insula Libertatii pentru un show de zile mari si la Sziget. Alaturi de el au fost confirmati astazi si Die Antwoord, cei pe care i-am vazut in 2014 la Electric Castle si care vor reveni in Romania la Delahoya, in luna iunie.

De asemenea, si Skunk Anansie va reveni la Sziget Festival dupa show-ul din 2013. Cu formatia britanica ne vom intalni si in Romania. la Revolution Festival, la inceputul lunii iunie.

die antwoord - sziget

Printre numele anuntate azi se numara si Zedd, DVBBS, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Carnage si TroyBoi. Tot saptamana asta am aflat si numele trupelor care vor urca pe scena World Music.

Sziget Festival are loc in perioada 10-17 august 2016 pe Insula Obuda din Budapesta, supranumita si Insula Libertatii. Printre numele anuntate anul acesta se numara Muse, Rihanna, Sia, Bring me the Horizon, David Guetta, Hardwell, Years & Years, Bastille si multi altii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.