Vlog de concert – episodul pilot

0

Ceea ce a inceput ca o idee nastrusnica acum doua seri cand  nu puteam sa dorm s-a transformat intre timp in primul episod din vlogul de concerte pe care il lansez azi. Nu stiu daca asta o sa ii ramana numele sau daca o sa gasesc ceva mai inspirat, insa sunt tare curios de parerea voastra legata de un astfel de format de vlog.

Am hotarat sa fac asta si la insistentele prietenilor care mi-au tot spus sa incerc si eu cartea videoblogging-ului. Numa ca nu aveam neaparat un subiect anume pe care sa-l abordez. Asta pana sa-mi vina ideea sa vorbesc despre concertele la care-am fost.

Primul episod este mai lung, pentru ca include toate concertele la care-am fost in luna ianuarie si pentru ca au fost cam 22, faceti si voi calculele. Urmatoarele ar trebui sa aiba pana in 10 minute fiecare, evident, in functie de numarul de concerte la care o sa merg sau in functie de cum voi mai introduce sau scoate diverse rubrici.

Planul este sa postez cate un episod saptamanal sau o data la doua saptamani, daca intr-o saptamana nu prea am fost la concerte. Gata cu vorbaraia, daca aveti 17 minute libere, va invit sa urmariti primul episod.

Daca v-a placut, nu uitati sa dati subscribe!

Previous articleAstfel de controlori ne-ar trebui si noua in RATB
Next articleDe ce ne indeamna Deadpool sa ne pipaim si de ce e bine sa facem asta
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.