50 de ani de Pepsi in Romania sarbatoriti cu un clip plin de nostalgie

Pepsi saluta 50 de ani de spirit liber in Romania si ne arata pe scurt istoria brandului in Romania. De la vremurile cand iti puteai exprima statutul social doar oferind o sticla de Pepsi sau chiar cand era o moneda de schimb pentru diverse alte produse (prin anii ’80) si pana la vremurile de dupa revolutie si pana in prezent, cand exista strategii de vanzare in functie de zone geografice, preferinte si venituri.

Eu am luat contact cu Pepsi in copilarie, pentru ca tin minte ca atunci cand mai ieseam cu taica-miu pe la vreo carciuma sau cofetarie, el isi lua bere si mie imi lua Pepsi. Tin minte si-acum celebrele sticle , pe care m-am bucurat ca le-au reintrodus in campaniile de comunicare de acum 5 ani.

Am devenit asadar fan inca de-atunci si in continuare Pepsi va fi prima mea alegere in ceea ce priveste gustul de cola. Daca e si Twist, cu atat mai bine.

Intre timp, am vazut deja prin magazine si prin baruri noile sticle si doze “vechi” care mie personal imi plac mult mai mult decat cele “actuale”. Hai sa vedem insa si clipul de care ziceam mai sus.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/js6D6eIVkw8?rel=0&showinfo=0″]

Care e prima voastra amintire cu Pepsi?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.